Archief Dobbelman

Sierduivenvereniging Keizer Karel

Nijmegen e.o.

De jaaragenda met o.a. de clubavonden, de jongdierdag, het hokbezoek en de clubshow van Sierduivenvereniging Keizer Karel te Nijmegen

Clubavonden

De clubavonden worden iedere 2e maandag van de maanden september t.m. mei gehouden om 20:00 uur in Wijkcentrum Titus Brandsma, Tweede Oude Heselaan 386 te Nijmegen; uitgezonderd de eerste clubavond (september). Deze wordt gehouden gehouden op kasteel Doorwerth, Fontein Allee 6 te Doorwerth. De jaarvergadering vindt gewoontegetrouw plaats op de clubavond van februari.

Figurita Valenciana (T. Mezzanatto, 28 januari 2010)

• Maandag 9 september 2013: Roy Arbeider over de figurita (kasteel Doorwerth).
  • Maandag 14 oktober 2013: Marcel Poelen over zijn liefhebberij (o.a. Maltheser kipduiven).
  • Maandag 11 november 2013: Toon Heesters en Bud Bergsma over de Mariola wamduif.
  • Maandag 9 december 2013: Roy Arbeider over de Keulse tuimelaar en de Altenburger trommelduif.
  • Maandag 13 januari 2014: Roy Arbeider over de Anatomie van de duif.

Skelet van een duif (L. Fieremans)

Clubshow (ondergebracht bij de Gelderlandshow)

22 t.m. 22 december 2013
Olympic Sport en Evenementencentrum